10:6  Det er Han som skapte solen som lyskilde og månen som lysgiver, og Han bestemte dens etapper, så dere kunne kjenne årenes inndeling og regnekunsten. Allah har bare skapt dette i (fullkommen) visdom. Han gjør tegnene tydelige for et folk som har viten.

24:36  Allah er himlenes og jordens Lys. Hans lys er som en skinnende nisje som en lampe er plassert under. Og selve lampen ligger i et glass. Glasset er som en strålende stjerne, tent av det velsignede oliventre, som tilhører verken øst eller vest, dets olje er nær ved å lyse, selv uten at ilden berører den. Lys over lys! Allah rettleder til Sitt lys, hvem Han vil, og Allah fremsetter liknelser for menneskene. Og Allah er Allvitende om alle ting. 

By admin2

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial