Bibelen er oversatt til mange språk, så jeg tar meg friheten til å legge inn en oversettelse her av Skapelseshistorien.

Islam, Jødedommen og Kristendommen er alle arv etter Abraham, så det er bare måten ting har blitt tolket på som står i veien, når man nekter se at spesielt Islam og Jødedommen er skapt rundt samme lest, islams arv. Kristendommen skiller seg noe fra jødedommen pga at Jesus og Paulus, forklarte forskjellen på å slave for Loven, og å få nåde gjennom frelse uten å slave for Loven.. Har skrevet om dette før, og kommer til å skrive mer.

fra first.nussa.one

By admin2

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial