Jeg må innrømme at jeg syns så inderlig synd på menneskeheten. Folk lar seg forføre av konspirasjonsteorier og falske demagoger, folk stoler på det som drar dem ned i avgrunnen. Jeg har skrevet og snakket om disse tingene i årevis, men bare blitt oversett, idiotforklart, eller ledd ut.
Vi mennesker betaler nå for ødeleggelsene av naturen vi er totalavhengig av, sykdommer og pandemier kommer videre til å komme i tur og orden. Klimaet blir verre. Flykningestrømmene større, og dessverre er jorden bare en planet og det er ingen steder å rømme til. Gale ledere over hele kloden fortsetter å manipulere og hjernevaske folk, og følger de dem ikke frivillig, så blir det med mer vold og tvang.
Fanatikere øker sin voldelige makt…..
vel, jeg er ikke overrasket, dette har jeg vært forbredt på i hele mitt voksne liv. Men, det blir verre.
Så synd det er på alle fornektere, alle hånere, alle hjelpeløse, tilogmed alle som går til ytterligheter, fordi de innerst inne vet at de ikke kan endre verdens vei nå. Det er så jeg får kvelningfornemmelser når jeg leser folks kommentarer, de nekter å høre fornuft, og sannheten er for dem løgn.😿
Sukk

By admin2

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial