«Og jeg så en ny himmel og en ny jord. For den første himmel og den første jord var veket bort, og havet er ikke mer. Og jeg så den hellige by, det nye Jerusalem, stige ned ut av himmelen fra Gud, gjort i stand som en brud som er prydet for sin brudgom. Fra tronen hørte jeg en høy røst som sa: Se, Guds bolig er hos menneskene. Han skal bo hos dem, og de skal være hans folk, og Gud selv skal være hos dem og være deres Gud. Han skal tørke bort hver tåre fra deres øyne. Og døden skal ikke være mer, og ikke sorg, og ikke skrik, og ikke pine skal være mer. For de første ting er veket bort. Og han som satt på tronen sa: Se, jeg gjør alle ting nye! Og han sier til meg: Skriv! For disse ordene er troverdige og sanne.» Åpenbaringen 21,1-5.
Siterte bibelvers er hentet fra «Bibelen – Den Hellige Skrift i revidert utgave, 2007» (NB88/07), utgitt av Norsk Bibel.

Håpet er at dyrene og naturen ikke ødelegges mer av mennesker.På fotoet ser vi en utrydningstruet liten apefamilie, som snart ikke har noe hjem pga menneskets grådige ødeleggelser.

Det står skrevet i Åpenbaringene, nesten helt på slutten: « Gud skal ødelegge de som ødelegger jorden». M.a.o så blir det ikke mange igjen som får glede seg over Gud’s rike, om når man vet at alle mennesker er en trussel mot naturen og planeten, uansett hvem, hvor og hva de er. Derfor så må vi be om Gud’s nåde. Skriftene sier at Gud er barmhjertig og nådefull……det trenger vi virkelig.

By admin2

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial