Jeg tror på Jesus, Han var den definitivt første og siste fredstifter.

Han har gjort mye for meg i mitt liv pga. tro…men, når folk tror at Han er Gud, da steiler jeg. Han sa (og det står i Nye testamentet=), at han ber til sin FAR i himmelen. Ok, er han sin egen far?? Nei, han hadde Guds Ånd i seg. Og at Gud kan dø, nei Gud døde ikke, om Gud kunne dø så hadde han ikke vært Gud.

. Da Kristus døde så døde han for oss, som et menneske, og gudsånden forlot han før han døde.
Jesus var menneske, men han var også Guds sønn, dvs. han fikk Guds ånd for å fortelle oss de sannheter som vi har misbrukt til alle tider. Vi er alle Gud’s sønner og døtre, Han skapte jo oss. Vi møter Gud IGJENNOM mennesket Jesus, i møte med Gud’s Hellige Ånd.

Synd at kirken til alle tider har misbrukt Jesus Kristus. Og gjort det så umulig for vanlige folk å forstå den læren og dogmene.

Hvem har drept flere i noen sitt navn enn kirken?? Islam??? NEI….ISLAM kom leeenge etterpå, og tok til seg jødenes tro og delvis kristen tro, formet den i sin kultur’s og tilpassede bilde, omtrent sekshundreår etter Jesu tid. Da hadde kirken allerede hatt sine første konsil og bestemt hvem som « trodde riktig».

Og seinere , ikke så mange hundre år, var den Katolske Kirke og enda seinere, den protestantiske i gang med forbrytelsene sine ….de hadde ikke noe imot å brenne folk på staken, korsfeste eller forfølge sine egne, jøder, og alle andre som ikke underkastet seg…statistisk sett så er den kristne kirke fra starten av (etter Jesu død) ansvarlig for et folkemord som ikke noengang i historien (inkl. Holocaust) kan måle seg opp mot. Og ranet av verdier og menneskeliv, enorme tragedier der pavedømmet feitet seg på utrolige rikdommer fra hele verden, kvalmende makt over de uskyldige og uvitende.

Jeg kan historien, og det bør dere lære også. For verden går jo den veien vi alke instinktivt innerst inne vet, og som det er skrevet, enhver bør jo skjønne det.
OG, kirken klarte å ødelegge alt Jesus sto for, fordi de fant ut over tohundre år etter han var borte, å forvrenge Han’s ord, at Han hadde sagt at Han selv var Gud…det er ikke riktig. Han var Menneskesønnen, Frelseren, lysbærer og veiviser TIL Gud. Og det står ikke noe sted at han påsto at Han var Gud heller.
Han var Messias.
Paulus, som mange kristne siterer hele tia, traff ikke engang Jesus, Paulus var den som skapte KRISTENDOMMEN.. Jesus var Jøde, og ville at jødene skulle komme til fornuft. Men, de, som alle andre religioner, klarer ikke og vil ikke høre, se, forstå eller vite. Jesus viser oss veien, og igjennom Hans nåde får vi tilgivelse, Han hadde jo blitt fylt av Gud’s Ånd, og derfor talte Gud igjennom ham.

Sørgelig nok, det er få som klarer finne veien. Det er vanskelig, så vanskelig.

Jeg famler også i blinde, har bare tro og håp. Jeg forstår båre stykkevis og delt. La ditt lys lede meg, Ameen.

Så, jeg tenker at vi skal bare se hva religion gjør med folk. Jesus sa jo at dette kom til å skje…og slik har det gått nedover med denne verden😢

When you’re feeling powerless over situations, let go, let God.
When you can’t, He can. Why not let Him?

By admin2

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial